Csavarkompresszorok

MICRO: 2.2 - 5.5 kW csavarkompresszorok

Olajbefecskendezéses, ékszíjmeghajtású, egyszerűen használható csavarkompresszorok 2,2 – 5.5 kW teljesítményben. Változatos kivitelben, közvetlen vagy csillag-delta indítással és “Prémium hatékonyságú” IE3 elektromotorral szerelve rendelhető. Minden modellben található fázis szekvencia relé, amely megakadályozza a csavaregység helytelen forgásirányát és az ebből adódó meghibásodást.

PLUS: 7.5 - 75 kW csavarkompresszorok

Olajbefecskendezéses, ékszíjmeghajtású csavarkompresszorok 7.5– 75 kW teljesítményben. A változatos kivitelben rendelhető, magas hatékonyságú kompresszorok rendkívül csendes működésűek az alacsony fordulatszámú sűrítőegységnek és a „Prémium hatékonyságú” IE3 elektromotornak köszönhetően. A 18.5 kW teljesítmény feletti gépek internetes hálózaton keresztül távvezérelhető ETIV elektronikus vezérlővel vannak szerelve.

CUBE SD: 4 – 7.5 kW csavarkompresszorok

Közvetlen meghajtású csavarkompresszorok, amelyeknél a csavaregység és a motor közötti erőátvitel közvetlenül, fogaskerekek nélkül történik, így biztosított a maximális hatékonyság és megbízhatóság. A kis méretű sűrítő – motor csatlakozórendszernek köszönhetően a gép meg tudja őrizni kompakt méretét.

K-MAX: 5.5 – 15 kW csavarkompresszorok

A műszaki és termékfejlesztésre fordított folyamatos beruházás lehetővé tette, hogy a Fini a megújult ipari K-MAX sorozattal bővítse a csavarkompresszorok palettáját: olajbefecskendezésű, közvetlen meghajtású csavarkompresszorok 5.5 – 15 kW teljesítményben, legújabb generációs ETIV elektronikus vezérlővel, “Prémium hatékonyságú” IE3 elektromotorral.

K-MAX: 22 – 38 kW csavarkompresszorok

A műszaki és termékfejlesztésre fordított folyamatos beruházás lehetővé tette, hogy a Fini a megújult ipari K-MAX sorozattal bővítse a csavarkompresszorok palettáját: olajbefecskendezésű, közvetlen meghajtású csavarkompresszorok
22 – 37 kW teljesítményben, legújabb generációs ETIV elektronikus vezérlővel, “Prémium hatékonyságú” IE3 elektromotorral.

TERA SD: 75 – 250 kW csavarkompresszorok

A TERA SD olajbefecskendezéses, közvetlen meghajtású 75 – 250 kW teljesítményű csavarkompresszorok az ipar bármely területén biztosítják a szükséges sűrített levegő ellátást.
A rendkívül kompakt kialakítású, 7.5, 10 és 13 bar maximális üzemi nyomáson működő csavarkompresszorok minden modellje rendelhető fordulatszám szabályozós (inverters) kivitelben is (STC sorozat).