Rólunk

Betta Kft. 1991-ben alakult, mint az olaszországi Fini gyár magyarországi képviselete. Ma a Fini gyár az FNA Group tagja, amely napjaink egyik legnagyobb kompresszor gyártója a világon.

 

Fő tevékenységi kör:

  • dugattyús és csavarkompresszorok kis- és nagykereskedelmi értékesítése
  • pneumatikus kéziszerszámok kis- és nagykereskedelmi értékesítése
  • szerelvények kis- és nagykereskedelmi értékesítése
  • tartozékok kis- és nagykereskedelmi értékesítése
  • garanciális szerviz
  • garancián túli szerviz

Foglalkozunk   üzemcsarnokok     sűrített levegős hálózatának kiépítésével műanyag és alumíniumcsöves rendszerekből a kompresszorháztól a felhasználási pontokig.
Cégünk telephelye Szekszárdon, a Páskum u. 3. szám alatt található, amely 1 ha területen álló 1300 m2 alapterületű iroda és raktárépületből áll.

Betta Kft.
Telephely

 

Vállalkozásunk 18 fős létszáma szerviz, raktári, áruforgalmi és pénzügyi csoportra tagolódik. Munkatársaink és vevőink továbbképzéséhez multimédiás oktatótermet és impozáns bemutatótermet biztosítunk.

 

Magas raktárkészlettel, országos  szervizhálózattal és jól képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Csavarkompresszorok
Csavarkompresszorok

 

Termékeinket túlnyomó részt viszonteladói hálózatunkon keresztül értékesítjük. Viszonteladóink az ország egész területén megtalálhatók. Az általunk forgalmazott gépek, berendezések megfelelnek a magyarországi forgalmazáshoz szükséges hatályos jogszabályokban foglaltaknak.

 

Dugattyús kompresszorok
Dugattyús kompresszorok

 

Valamennyi gép és berendezés garanciás és garancián túli szervize, valamint teljes körű alkatrész ellátása (raktárról azonnal) maximálisan megoldott.
Szekszárdi telephelyünkön kívül szerződött szervizt működtetünk Budapesten, Budaörsön, Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Debrecenben, Békéscsabán és Nyíregyházán .
Cégünk anyagi és raktárkapacitása, valamint az évek alatt kialakult biztos szállítói háttér lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényeihez mérten alakítsuk raktárkészletünket, ezáltal biztosítva a raktárról történő azonnali szállítást, ami versenytársainkkal szemben az elmúlt időben komoly előnyünknek bizonyult.

Termékválasztékunk a hobbi kategóriától kezdődően egészen az ipari berendezésekig terjed, így minden felhasználói kör megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.